RADIOLOGIE

SISTEM AVANSAT DE RADIOGRAFIE LA EXMED ALEXANDRIA.
IMAGINEA PACIENȚIILOR NOȘTRI CONTEAZĂ!

Radiologia, specialitatea medicală cu ajutorul căreia se pot depista diverse afecțiuni, a devenit un segment de activitate complex pentru medicul specialist și extrem de facil pentru pacient prin echipamentele de ultimă generație achiziționate de către clinicile noastre. Sistemul radiologic de înaltă calitate pune la dispoziția medicului imagini digitale precise și ușor de utilizat iar pacientului îi oferă confortul necesar pentru analiză amănunțită.

Siemens Multi Impact

Ne-am extins paleta de servicii din dorința de a vă pune la dispoziție posibilitatea de a efectua investigații având în județul Teleorman cele mai performante echipamente medicale.
Multix Impact Siemens este una dintre cele mai recente achiziții pe care le-am făcut, punând accent pe calitatea care se reflectă în rezultatul final al procedurii, rezultat care poate fi transmis pe e-mail sau suport digital, oriunde v-ați afla. Am făcut această alegere deoarece este important ca pacienții să beneficieze de un concept inovator performat, dar și pentru că ne dorim ca medicii să poată interpreta mai rapid o radiografie clară, cuprinzătoare, realizată la o înaltă rezoluție.

Cu ajutorul echipamentului Multix Impact Siemens, full digital, persoanele care efectuează radiografii beneficiază de rezultat transpus într-o imagine cu rezoluție mărită.

Design confortabil pentru pacient

În timp ce actuala tehnologie permite evitarea radiațiilor inutile, pacientul beneficiază de un design confortabil, iar personalul medical manevrează cu usutință echipamentul prin intermediul ecranului tactil având în acelasi timp contact cu persoana investigată. Echipamentul ne oferă posibilitatea de a efectua radiografii și copiilor sau persoanelor care prezintă dureri. Camera aparatului oferă stabilitate și control astfel încât se pot evita radiațiile suplimentare dar și reluările inutile.

Clinica Exmed
Alexandru Ghica

Adresa

Alexandria
Str. Alexandru Ghica, nr. 121.

Program

Luni-Vineri: 08.00 - 20.00

Informații și programări

Tel: 034 7911
0770 416 373
0773 922 781

TOP
Call Now Button