"Îţi Oferim o Șansă pentru că Preţuim Viaţa!”


Proiect de responsabilitate sociala.Campanie gratuită pentru depistarea afecţiunilor mamare desfăşurată în Alexandria.

Zeci de femei cu vârsta de peste 45 de ani din judeţul Teleorman pot preveni sau depista afecţiuni mamare printr-o campanie gratuită derulată de Clinicile ExMed în colaborare cu Asociaţia Amazonia Navigators reprezentată de d-na Victoria Asanache si Avon. Iniţiativa medicală se derulează pe parcursul a două zile, 25 şi 28 octombrie, în municipiul Alexandria.

Astfel, pacientele vor beneficia de un curs de preventie sustinut de d-na Victoria Asanache, vor fi sfătuite şi ajutate să parcurgă etapele necesare în cazul depistării unei afecţiuni.
Consultul de specialiatate va fi efectuat de d-l Doctor Sebastian Gradinaru, medic primar chirug oncolog specialist in chirurgia sânului.
Explorarile imagistice specifice afectiunilor mamare (mamografie, ecografie) sunt asigurate de Clinicile ExMed. In functie de recomandarea medicala, partenerul nostru de incredere, Smart Medical Clinic va asigura analizele de sange (markeri tumorali).

Perioada de inscriere prin compleatrea chestionarului s-a incheiat. Multumim tuturor celor care au completat chestionarul. Persoanele selectate pentru a participa la program vor fi contactate individual.

TOP
Call Now Button