SERVICIUL DE INFORMARE/ÎNDRUMARE LA DISTANȚĂ

0787785022 – NUMĂRUL DE TELEFON PENTRU APLICAȚIA #WHATSAPP LA CARE, ÎN AFARA CONSULTAŢIILOR DE LA CLINICĂ, EXMED OFERĂ ŞI INFORMARE/ÎNDRUMARE LA DISTANȚĂ ÎN IMAGISTICA MEDICALA. SERVICIUL ESTE GRATUIT

Dată fiind perioada actuală prin care trecem toți, dar și măsurile impuse prin declararea stării de urgență la nivel național, vă recomandăm să recurgem la calm, echilibru și la respectarea mijloacelor de prevenție care ne pot ține la distanță de boala infecţioasă cauzată de coronavirusul cel mai recent descoperit.

Facem apel la respectarea măsurilor de protecție și a recomandărilor făcute de specialiștii în domeniul medical, pentru a nu transmite boala și pentru a nu pune în pericol sănătatea noastră, dar nici pe cea a oamenilor din jurul nostru.

Pentru că ne desfășurăm activitatea într-un sector care de multe ori nu suportă amânare în efectuarea investigațiilor, vă asigurăm că lucrăm în regim normal, dar luăm toate măsurile necesare pentru a nu vă/ne expune epidemiei.

Pornind de la această idee, am dezvoltat şi serviciul de informare/îndrumare la distanță.

Astfel puteți transmite întrebări sau documente medicale la numărul de telefon 0787785022, urmând să primiți răspuns în cel mai scurt timp posibil. Documentele pot fi transmise sub formă de poză, nefiind necesar să le scanați.

Același serviciu este disponibil și pe site-ul clinicilor noastre www.exmed.ro.

⭕️ Pentru investigațiile făcute în clinică ExMed, vă rugăm să respectați programările făcute și să vă prezentați cu 15 minute mai devreme pentru evitarea aglomerației.

⭕️ În cazul în care starea de sănătatea nu vă permite deplasarea fără însoțitor, vă rugăm să anunțați că vă prezentați la investigații cu un aparținător. În caz contrar, vă rugăm să vă prezentați singuri, pentru evitarea aglomerației.

Vă dorim multă sănătate!